Aile Okulu Projesi Kapsamında Veli Eğitimlerimiz Başlıyor

03.10.2022 314

Aile Okulu Projesi Kapsamında Veli Eğitimlerimiz Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aile Okulu Projesi kapsamında Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Arhavi Halk Eğitim Merkezi ve okulumuz işbirliği ile Ekim ayında veli eğitimlerimiz başlayacaktır. Kurslarımız her ay farklı veli grupları ile yıl boyunca devam edecektir.

Aile Okulu Kurs programımız; Sosyal ve Duygusal Beceri Gelişimi, Aile İçi İletişim Becerileri, Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Akran İlişkileri, Ahlaki Gelişim, Bağımlılık, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite olmak üzere sekiz modülden oluşmaktadır. Kurs programına düzenli katılım gösteren velilerimize kurs sonunda Katılım Sertifikası verilecektir.

Başvurularınızı okul web sitemizde yer alan  "AİLE OKULU KURSU BAŞVURU FORMU" nu doldurarak veya okul müdürlüğümüz aracılığıyla yapabilirsiniz.

Çocuklarımızın hayatına dokunabilmek, iyi bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak adına tüm velilerimizi kurslarımıza bekliyoruz.

Formu doldurmak lütfen TIKLAYINIZ >>>>>>>>>>

03-10-2022